Seks Figur jobber uten Degree

Det er et velkjent faktum at ikke alle studenter er strålende i akademikere. Det er ikke mulig for hver student til å score mer enn nitti persentilen og få innleggelser i toppen medisinsk behandling eller tekniske høgskoler. Mange tror at de høyeste betalte jobber kan gripe bare av medisinske eller tekniske nyutdannede. Men til din overraskelse, er det mange godt betalte jobber uten en grad som kan betale deg mer enn inntjeningen i mange akademikere. Disse jobbene krever fullstendig engasjement, hengivenhet og ekstrem hardt arbeid og lidenskap for å lykkes.

Piloter
Jobben til en pilot er en av de store flyselskapene jobber uten en høyskole grad. Hvis du elsker eventyr og ser på gjør noe spennende og spennende i livet, og deretter bli et flyselskap pilot med en kjent flyselskap kan være det beste alternativet for deg. Dette yrket vil ikke kreve en høyskole grad. Men du må ha gjennomført kurs i å fly fra en kjent instituttet, får en lisens til å fly og foreta nødvendige flytimer. Piloter kan tjene alt mellom $ 55.000 til $ 170.000 per år avhengig av deres erfaringer.

Private Investigator
Karrieren til en privat etterforsker er en av de beste betalende karrierer og virkelig utfordrende. For å bli en privat etterforsker, må du delta i en detektiv skole og få trent fra seniorer i alle områder. Private detektiver eller undersøkelser er ansatt av store selskaper og velstående enkeltpersoner og kan lade et stort beløp for sine tjenester. Gang etablert, vil du være i stand til å tjene i overkant av $ 100.000 per år.

Event Management
Karrierer i event management kan være en av de beste jobbene uten en høyskole grad. Dette er en av de jobbene som krever mye av kontakter, opplæring og vilje til å reise og samhandle med mennesker. Event ledere kan arbeide på kontraktsmessig grunnlag eller bare jobbe i event management bedrifter. Noen kan tjene godt over $ 100.000 per år etter fem til syv års erfaring. Karriere i tilfelle planlegging vil hjelpe deg å vite mer.

Skrive Karriere
Karrierer i kreativ skriving eller innhold skriving kan også betale svært godt. Nå, i dette feltet, kommer an på dine språkkunnskaper, skriveferdigheter og fantasi makt. Noen forfattere gjøre millioner av dollar og deres bøker og innhold er allment lese. Så, prøv å forbedre dine ferdigheter og får jobb i elektronisk innhold publisering nettsteder som betaler godt.

Sales Representative
Salgsrepresentant er også en stor, godt betalt jobb hvis du har god markedsføring og mellommenneskelige ferdigheter. Salgsrepresentanter arbeider for store organisasjoner får attraktive provisjon for hvert produkt salg bortsett fra fast lønn og insentiver. Mange salgsrepresentant har gjort det stort i bransjen til tross for at ingen formell kvalifikasjon i salg eller markedsføring.

Noen flere høyt betalende jobber som ikke trenger en grad

Begravelse direktør
Transport leder
Gaming leder
Motedesigner
Heis installatør og reparatør
Lagring og distribusjon leder
Industriproduksjonen leder

Disse jobbene kan hjelpe deg å ha en økonomisk sikker fremtid. Du bør imidlertid ikke hoppe på høyskole grad som det gir en person respekt og raske vekstmuligheter. Tenk over det og ta den riktige avgjørelsen. Lykke til!

Bli en Justice of the Peace
Karrierer i etterspørselen for the Future
Online Jobs Uten Investment
Interessante karrierer
Hvordan bruke LinkedIn for å finne en jobb
Farlige jobber som betaler godt
Raskest voksende Karriere 2012
Medisinsk feltet Karriere List
Electronic Technician Lønn
Legitime Online Jobs
Programmerer Analytiker Job Description

Leave a Reply