Spesialpedagog Job Description

Det er faktum at undervisning elevene med noen form for funksjonshemming er ekstremt utfordrende og mer krevende enn noen annen type lærerjobber, men det er like givende, spesielt når det kommer til trivsel. I det siste året, så karrieremuligheter for spesialpedagog en betydelig vekst og variasjon av ledige stillinger ble registrert for innlegg fra spesialpedagog. Rett fra offentlige og private skoler til sykehus og frivillige organisasjoner, har spesialpedagog vært etterspurt i ulike lærerjobber.

Stillingsinstruks

Det er åpenbart at en spesialpedagog vil jobbe med barn som er enten fysisk eller mentalt utfordret. Han skal undervise barn med cerebral parese eller noen form for sensoriske svekkelser. Noen viktige aspekter av jobben til en spesialpedagog inkluderer undervisning av barn med tale og språk problemer, håndtere barna har psykisk funksjonshemming som autisme, følelsesmessige forstyrrelser, ADHD, atferdsproblemer og angstlidelser.

Ansvar

Observere, forstå og analysere en elevs atferd. I tilfeller av atferdsmessige problemer, arbeide atferd ledelse.
Mottar tilstrekkelig opplæring ved å delta nasjonale og statlige nivå seminarer knyttet til undervisning spesielle barn.
Holde seg à jour med den siste utviklingen og nyheter om reformer, retningslinjer, lover, regler og forskrifter om undervisning elever med spesielle behov.
Opprettholde registreringer av studentens framgang basert på ukentlig, kvartalsvis og månedlig basis.
Samarbeide tett med foreldre, foresatte og omsorg har tatt for å hjelpe elevene å oppnå mål.
Delta aktivt i å organisere leirer, sportsaktiviteter og friluftsliv for studenter og sikre deres sikkerhet fortsatt uimotsagt.
Hjelpe elevene i medisinsk behandling, diagnose og tester.
Se etter administrative verker, inkludert ledelse av studenter atferdsmessige poster og mønstre til bedring i oppførsel.
Samarbeid med sosialarbeidere, fysioterapeuter, psykologer, barn rådgivere, tale og språk terapeuter, forbedre livet av utfordret barn.
Studer studenten nøye, om deres kortsiktige og langsiktige lærevansker.
Innlemme læringsressurser, forberede kapitler, leksjoner kreativt for å undervise studenter konsepter og grunnleggende ting.
Marker kartleggingsprøver og opprettholde en banerekord på studentens framgang.
Undervise elever med spesielle teknikker som punktskrift eller hjelpe elevene i å lære munnavlesning og tegnspråk i taleforstyrrelser.
Samarbeide tett med klasselærerne eller individuelle faglærere å forklare begreper til spesielle barn.

Bli en spesialpedagog krever at du få en bachelor-grad i emner knyttet til utdanning eller de knyttet til undervisning spesielle barn. Stort sett er master-og forskning orientert grad foretrukket i mange stater. Undervisning eller praktikant erfaring er også en viktigste kriteriene for å bli ansatt i populære spesialundervisning skoler og høyskoler. Inntjeningspotensialet av lærere i dette yrket har vist løfter betterment i de kommende årene, slik at du kan være klar til å ta en dukkert i dette yrket. Husk, i dette feltet, stopper læring aldri! Hver dag er en ny dag fordi alle barn er spesielle!

En spesialpedagog må gjøre vedvarende innsats for å skape et læringsmiljø som er trygg, sikker, støttende og bidrar til barn med spesielle behov. Han må fokusere med ekstrem forsiktighet og bekymring på individuelle behov og læring av et barn. Suksessen til et spesielt barn i læring er ikke mindre enn en levetid belønning for læreren. Hvis du har at omsorg, kjærlighet og praktiske å håndtere mange aspekter av dette yrket, bør du gå videre til å bli en stor spesialpedagog. Hvis undervisning spesielle barn blir din kjærlighet, deretter hver oppgave innebar i spesialpedagog jobb beskrivelsen vil være en vei for deg å produktivt, kreativt og blissfully utnytte hver våkne time av dagen.

Mest Jobber i etterspørselen for the Future
Kompetansetiltak baserte intervjuer
Steder som leier
Medisinsk Karriere i etterspørselen
Part-Time høyt betalte jobber
Velge en karrierevei
Høyt betalte jobber for kvinner
Jobber i flysektoren
Athletic Stipend
Mest stressende jobber i Amerika
911 Operator Jobs

Leave a Reply