Stille karrieremål

Det er nødvendig å sette seg mål, fordi de kan spille en avgjørende rolle i å bestemme din profesjonelle suksess. Hvis du mestrer kunsten målsetting, så kan du vel lett skalere nye høyder i det profesjonelle feltet.

Viktigheten av å sette karrieremål
Hvorfor er det så viktig å sette karrieremål? Vel, er målet å gjøre viktige, slik at du vet reisemål hvor du ønsker å nå. Videre setter slike mål er forskjellig for hver enkelt. Noen ønsker å bli astronauter, noen ingeniører, noen basketball vinnere og noen ønsker å være skuespillere. Alle av oss har noen mål og ambisjoner. Under vår skole og college livet, er vi utstyrt med kunnskap, slik at vi kan ha de nødvendige ferdigheter til å konkurrere i denne verden. Karrieremål, først av alt, gi oss et klart bilde av banen som vi må ta. Dette øker vår selvfølelse, selvtillit og mobiliserer vår energi på en enkelt mål. Som Earl Nightingale, en amerikansk motivasjonstrener sier Jo mer intenst vi føler om en idé eller et mål, jo mer sikkert ideen, begravd dypt i vår underbevissthet, vil lede oss langs veien til oppfyllelsen av den.

Karrieremål for studenter: Først og Fremst
Mange studenter er forvirret om å velge et mål som virkelig interesserer dem. Her er noen effektive retningslinjer for å velge en karriere er alvorlig interessert i.

Vet hva du vil!
Hvert individ er unikt i denne verden. Noen er gode på fag, og noen på sport. Mens noen elsker å dykke inn i dypet av litteraturen, er det ulike andre som finner sin lidenskap i matematikk. I noen tilfeller, studenter er gjennomsnittlig i studier, men de kan vise ekstraordinære potensial i sport og spill. Siden barndommen har vi alle noe iboende kvalitet som kan kalles vår USP (unike selge proposisjoner). Så sikre at du vet hva som er det én ting som du virkelig kan utmerke seg og lykkes. Slik finner du din USP? Vel, enkel, må dine venner, foreldre og lærere skal vite noe som du er veldig god på, kan være baseball, matematikk, poesi skriving, må maleri, musikk, osv. Foreldre og lærere hjelpe elevene til å velge en karriere, som motiverer og inspirerer dem. Dersom barnet er uvillig til å studere jus, vel, ikke tvinge ham. Hvis han elsker basketball, hvorfor ikke gi ham en sjanse til å leve sine drømmer? Så, er første tingen å huske på når du velger en karriere mål å foretrekke feltet som per dine drømmer.

Utstyr deg med nødvendige ferdigheter!
Når du vet hva du vil, er alt du trenger å gjøre for å gi deg selv en profesjonell opplæring. Du kan være svømming mester på skole og høyskole, men som du vil gå inn den profesjonelle verden, vil konkurransen øke og du må være klar. På områder knyttet til studier, fortsette å jobbe hardt og prøver for opptak i elite institutter. Holde oppgradere dine ferdigheter.

Identifisere kort og lang sikt mål!
Ikke har tenkt ut for de neste 20 årene av livet ditt. Hvis du er i high school, sett deg et mål om 3 til 5 år. Ved utgangen av 3 til 5 år, må du ha oppnådd det målet. Dele de årlige målene i månedlig og deretter månedlige mål i ukentlig. Leve hver dag ved å gjøre noe for å oppnå målene dine. Involver foreldrene dine, i beslutningsprosessen å velge din karriere mål. Husk å unngå procrastination og andre negative vaner. Langsiktige mål blir lett dekket, når du begynner å nå kortsiktige mål.

Hold deg under skanneren!
Du er din egen beste kritiker. Hold analysere og vurdere din karriere innstillingene for mål. Spør deg selv spørsmål som hvordan kan jeg forbedre effektivitet? Hvordan kan jeg være mer fokusert? Snakk med foreldre og venner når du føler demotivated. Du bør holde en vanlig sjekk på dine prestasjoner. Belønn deg selv når du oppnår noe mål.

Dette var noen av de tips og retningslinjer om innstilling og til slutt oppnå dine karrieremål. Så hvis du sikter til noe stort, så sørg for at du arbeider flittig mot dine karrieremål. Alle de beste!

Karrierer for historie Majors
Presentasjon Ideer for Intervjuer
Få en online lærerjobb
Gjennomsnittlig lønn for en MBA Graduate
Kvalitetssikring Job Description
Evnetester
Beste Karriere for Introverts
Telefon intervjuspørsmål
Høyeste betalte jobber med en mastergrad
Lærer intervjuspørsmål
Enkel måte å finne en jobb

Leave a Reply