Strange Jobs

Bortsett fra verden av næringslivet, der vi kan jobbe foran datamaskiner eller håndtere maskiner, er det noen merkelige jobber som betaler godt. Folk kan fungere i disse jobbene til enten tjene noen ekstra inntekt til sitt primære lønn, eller å bruke sine hobbyer og interesser. Det er merkelige jobbmuligheter som finnes i arbeidsmarkedet, men er ikke tydelig i sin alminnelighet. Noen av disse jobbene kan vanligvis vare en kort stund.

Liste over Strange Jobs

Etiske hackere
Dette er teknologisk avanserte dataeksperter som jobber for godt, og har ferdighetene til hacking i alle nettverk. Etiske hackere jobber for selskaper som ønsker å være sikker på at den elektroniske sikkerheten i nettverket deres er feilfri. Disse ekspertene veilede bedrifter i å gjøre deres online sikkerhetssystem sterkere fra ulovlige hackere.

Huset mammaer og pappaer
Huset mammaer og pappaer er folk som arbeider i store klubber og barer som ser etter alle krav av arbeiderne. Felles arbeid inkluderer grooming danserne, som sikrer skikkelige måltider for dem, og selv rengjøring garderoben. Et hus mor eller far arbeider i en travel klubb kan selv tjene noe i nærheten av $ 60.000 årlig.

Flavorists
Flavorists finne ut fine smaker fra naturen og prøver å gjøre dem kunstig med laboratoriearbeid. Disse ekspertene er i hovedsak ansatt av mat og parfyme industribedrifter. For å komme inn i denne karrieremulighet, må du ha en pedagogisk bakgrunn i kjemi og også en følelse for smak og dufter.

Gum Busters
Den viktigste jobben av en gummi buster er å rengjøre tyggegummi kastet og fast på bakken eller noe annet for å opprettholde renslighet. Han er forsynt med en gum busting maskin som vil fjerne gummi fra overflaten. Gum busters kan tjene rundt $ 400 for bare arbeider for et par timer.

Guinea-Piggers
Guinea-piggers er de som gir seg med det formål å produkttesting. De testede produktene på Guinea-piggers kan variere fra kosmetikk, hygiene, medisinsk, narkotika og legemidler, kirurgi, etc. Husk at denne karrieren er kun ment for de virkelig tøffe gutta som liker å risikere seg selv.

Chicken Sexer
Formelt er en kylling sexer kalt et landbruksprodukt sorter. Imidlertid er den primære jobb denne personen for å sjekke om kjønnet på babyen kyllinger er mann eller kvinne. Vanligvis kan de som jobber med dyr eller i dyreparker foretrekker denne type jobb.

Verter og vertinner
Vertene er folk som er ansatt for å gi selskapet til kvinner i klubbene for underholdning og drikke. Verter og vertinner er unge gode utseende menn og kvinner. Lønnen utvalg for jobber for å tilbringe tid med klienter avhenger av en rekke faktorer, men kan også gå i seks tall.

Snake Milker
Snake melkeren er fagfolk som har en forkjærlighet for å arbeide med dyr og slanger. Deres viktigste jobb er å fjerne og samle gift fra slanger og overlate det til å lage anti-giften. Disse ekspertene kan fungere i dyreparker, slange parker og andre animalske forskningsfasiliteter.

Whisky Ambassador
Dette vil trolig være den beste jobben for whisky elskere og eksperter. Jobben til en whisky ambassadør er å informere kundene om hvilke typer whisky de er i ferd med å smak og den riktige måten å smake dem. Å få denne jobben, må du bestå den grunnleggende forutsetningen for å være over en viss aldersgrense.

På grunn av spesielle pedagogiske og tekniske krav involvert, jobber som etiske hackere gir flavorists er merkelige jobber som betaler godt.

Intervju Oppfølging e
Medisinsk resepsjonist Lønn
Job Intervju antrekk
Vel betalte jobber uten en høyskole grad
Som Career er riktig for meg
Mest ettertraktede Jobs
Account Executive Job Description
Hvordan bli en Diplomat
Hva Karriere tjene gode penger
Cardiovascular Technologist Lønn
Mikrobiolog Lønn

Leave a Reply