Stress gratis Jobs

Hvordan alle av oss ville elske å lene seg tilbake, slappe av og få betalt for det. Selvfølgelig kan denne visjonen materialisere men bare nok etter at du har stresset deg ut i flere år å nå den posisjonen. Ja, er jobbstress trolig nå komme til deg, og det er derfor du har kommet opp på jakt etter stress-free jobs. Nå før vi snakker om dette temaet ytterligere, er det visse ting du bør vite.

Det finnes ikke noe slikt som en stress-fri jobb. Dette er ikke et forsøk på å demoralisere eller fraråde deg, det er heller ikke en pessimistisk holdning til livet. Dette er bare en realistisk tilnærming. Ja, det finnes jobber som er mindre stressende enn andre. For eksempel, å være en massasje terapeut er mindre stressende enn å fullføre en fullverdig interiørdesign prosjekt på gang. Imidlertid kan flere andre aspekter forårsake stress også. Du kan ikke få betalt godt i den aktuelle jobben, og selv om det er stress-fri i alle andre aspekter, kan du bli stresset om mangel på penger. Noen jobber kan være fysisk belastende selv om de er hyggelig og betale godt. Så bunnlinjen er at det er din definisjon av stress som vil avgjøre om en jobb er stressende eller ikke. Du kan finne dette vanskelig å tro, men selv i de minst stressende jobber, folk finner sin trøst stressende. De tror de lever livet for lett, og at de skal gjøre noe mer ‘verdt’. Du må bestemme hva det er du ønsker. Er det trivsel, penger eller personlig lykke? Bare da kan du bestemme om en jobb er stress-fri eller ikke.

Relativt Stress-Free Jobs

En vanlig definisjon av en stress-fri jobb er en jobb som du liker å gjøre. Så hvis det er danse du liker, bli en danseinstruktør, hvis du liker musikk, blir du en musiker. På den måten, selv om den aktuelle jobben innebærer stress, vil du være villig til å ta det fordi du elsker jobben så mye. Som nevnt tidligere, noen jobber er mindre stressende enn andre, noe som er hvordan denne listen er utarbeidet og gitt. Vær også oppmerksom på at for å få til en behagelig posisjon i et relativt stress-free jobb, må du jobbe litt vanskelig i starten. Hvis du er forberedt med denne tankegangen, her er noen jobber du kan vurdere.

Innhold Writer
Innhold skriving er uten tvil en av de mest stress-free jobs. Du trenger ikke en kvalifikasjon, kan du skrive på ditt eget tempo (selvfølgelig får du betalt så mye som du skriver), og det er mange nettsteder som tilbyr en mulighet til å frilansere til å tjene penger på dette feltet. Du trenger ikke å ha gode kunnskaper i engelsk, evnen til å ramme riktige setninger, og kompilere og gi informasjon. Som tilfellet er med alle felt, vil du sannsynligvis ta litt tid å komme i gang. Men når du gjør det, kan du gjøre noen gode penger. Mange har gjort det til en full-time yrke nå.

Kostholdsekspert
Jobben til en kostholdsekspert innebærer veiledning og forbereder sunne og riktig kosthold planer for enkeltpersoner. Mens selve jobben har lave stressnivå, for å kvalifisere som en kostholdsekspert krever flere års studier. Når du blir kvalifisert kostholdsekspert, kan du arbeide i ulike innstillinger for å gjøre en god sum penger. Den innledende kostholdsekspert lønn varierer rundt US $ 50.000, noe som vil øke med tid og erfaring.

Movie Critic
Hvis du er en som elsker å se på og vurdere filmer, er jobben en film kritiker en for deg. Stund å bli en du teknisk trenger å gå til en filmskole, er folk bryte inn i feltet uten trening også. Det er mennesker som har en ekte kjærlighet for alle typer film, og er i stand til å tilby konstruktiv kritikk og filmanmeldelser, som gjør det i dette feltet. Dette de gjør ved å lage sin egen nettside, og spre ordet gjennom sine sosiale nettverk profiler. Hvis du er virkelig god, kan du bruke din erfaring å internere med en populær film kritiker, og tjene en god sum penger ved å få egnet erfaring under henne / ham.

Dance Instructor
Før vi snakker om dette yrkesvalg, vet at dans er en veldig fysisk stressende jobb. Hvis du er klar til å ta på den lange timer med fysisk stress for lidenskap for dans, skal du finne denne jobben helt stress-free. Du må være god på dans for å bli tatt på alvor og regnes som en danseinstruktør. I de fleste tilfeller, til dans akademier tog dansere blir instruktører, som løser ditt formål. Som danselærer, og senere en koreograf, kan du tjene en god sum penger uten å være over-stresset.

Fotograf
Fotografering er noe du lett kan lære på egen hånd. Selvfølgelig kan du gå til fotografering skolen eller ta opp et kort kurs for å gjøre deg teknisk god. Videre er det mange felt innenfor fotografering som du kan velge. Dette inkluderer bryllup, dyreliv, motefotografi, portrettfotografering, fotojournalistikk, etc. Velg et felt av ditt valg, spesialister på det, og du vil finne deg selv i en jobb du elsker så mye at du ikke vil merke den tilknyttede stress. Du definitivt tjene en god lønn når du har fått egnet erfaring.

Smykker Designer
Smykker design er en veldig kreativ karriere, og for de som leter etter et utløp for denne kreativiteten kan lett engasjere seg i dette feltet. Ta et kurs og lære alt om det vil hjelpe deg å komme i gang bra i dette feltet. Hvis du ikke ønsker å håndtere virkelige perler, kan du selv bli en kunstig smykker designer. Mange er interessert i å lage ulike smykker elementer med ulike materialer. Hvis du er en av dem, du kan også lage vakre smykker og selge den. Verdien av håndlagede produkter er alltid større enn masseproduserte seg.

DJ
Bli en disk jockey eller en DJ krever at du forstår stemningen i en folkemengde, å reise og underholde, og være i stand til å håndtere store utstyr. Dessuten kan kjærlighet til musikk ikke kan overses. Du må være oppdatert med de nyeste trendene innen musikk, og være klar over alle de ulike typer musikk. Hvis du er en person som elsker musikk, deretter lære hvordan å bli en DJ for deg. Enten det er på radio eller å underholde på klubber, er dette en jobb hvor du ikke trenger å ta tilbake noe stress hjemme som det lønner seg godt også.

Video Game Tester
De som elsker videospill kan definitivt gjøre det som videospill testere. Din jobb, innen videospill testing, vil kreve at du teste spill for noen glitches i alle dens aspekter. Dette betyr at du må gå gjennom et spill grundig og sende inn rapporter tilbake til selskapet du jobber for. For å bli en video spill tester, oftest alt du trenger er en high school diplom. Du må kanskje starte med små spillselskaper før du får jobbe med biggies. Til å begynne med, er videospill testere betalt US $ 10 – US $ 15 per time. Lønnen til en spill tester kan øke til opp til US $ 80 per time med tid og erfaring.

Vin forsmak
Alt du trenger for å bli en vin forsmak er å forstå og sette pris på effekten hver smak en type vin har å tilby, sin aroma, og dens kvalitet. Det antas at uerfarne vinsmakere er bedre ved at de kan beskrive kvaliteten på en vin bedre fordi den er fersk på ganen deres. Alles forståelse av en bestemt vin vil være annerledes. Det er ingen rett og galt her, det er bare en smakssak. Det antas at profesjonelle vin eksperter kan få betalt så høyt som US $ 500 per time.

Artist
Hvis du er noen som elsker å lage kunstverk som er mesterverk hver så ofte, så kan du velge å bli kunstner. Maleri og skape noe ut av fantasien er kjent for å være terapeutisk. Du kan tjene penger ved å selge ditt arbeid til kunstgallerier, eller selv ta opp prosjekter for interiørarkitekter som trenger kunstverk designet rundt innredningen av et bestemt rom. Igjen kan etablere deg her være vanskelig, men det er definitivt en av de mest høyt betalende stress-free jobber du kan komme over.

Som har vært nevnt tidligere, er det din definisjon av stress som vil kalle en jobb som stressende eller stress-fri. Enkelt sagt, hvis du gjør noe du virkelig elsker, vil du ikke tankene noen form for stress det er ledsaget av.

Grunnleggende intervjuteknikk
Hvordan bli en Art Teacher
Network Administrator Job Description
Gjennomsnittlig inntekt i USA
Hva skal jeg Major i
Interessante jobber som betaler godt
Elementary School Teacher
CIO Lønn
Karriere Valg i Pharmacy
Karriere Mål for Freshers
Respiratoriske terapeut Lønn

Leave a Reply