Svakheter for Intervjuer

Hva er dine styrker og svakheter er en av de mest vanlige intervjuspørsmål. Du vil sannsynligvis ikke trenger hjelp med styrker ‘del, men med svakheter, må du være litt diplomatisk, å være ærlig på samme tid. Han vil trolig være din neste arbeidsgiver, og vil finne ut om alle dine styrker og svakheter som tiden går, så du kan ikke lyve. Men hvis du er rent ærlig mens du svarer på spørsmålene, er sjansen stor for at du ikke kan få ansatt i det hele tatt. En catch-22? Ikke egentlig. Det finnes måter som du kan være helt ærlig med intervjueren din mens du komponerer svakheter for jobbintervjuer på en slik måte at de ikke viser deg i dårlig lys. Les følgende liste over svakheter, og noen tips for å få drift.

Jeg liker å få ting gjort så tidlig som mulig, og jeg blir irritert hvis mine kolleger fokus på andre ting enn arbeidet på hånden
Dette er en av de vanligste svakheter men tjener deg godt. Det viser at du ikke er den type ansatt som vil unne eller støtte kontor politikk. Det viser også at du skal nå dine mål i tide.

Jeg er ikke mye av en socializer. Selv om jeg kan arbeide i harmoni i team, men jeg sjelden gjør nære venner på min arbeidsplass
Dette viser at du er en slags einstøing, men du ville ikke la det komme i veien for arbeidet ditt. Selv arbeidsgivere ønsker sine ansatte til å lime de ikke vil ha dem til å bli bestevenner og avfall arbeidet tid hengende ut og gjør vitser.

Jeg er veldig kresen når det gjelder etterbehandling en oppgave riktig før du starter med noen annen oppgave
Hva dette egentlig betyr er jeg ikke kan multi-oppgave. Men se på måten den har blitt forkledd å virke som om du jage ned hver oppgave, fullføre det og bare da flytte til den neste. Men dette kan ha en negativ innvirkning hvis jobben din handler om multi-tasking!

Jeg kan være litt uorganisert noen ganger, men det skjer fordi jeg får litt for oppslukt i arbeidet mitt, men jeg er fortsatt jobber med saken
Igjen, “svakhet” fremhever at du får oppslukt i arbeidet ditt. Så du kan virkelig konsentrere seg om arbeidet ditt. Og selv om intervjueren har et problem med “uorganiserte” delen, du har nevnt at du arbeider på den.

Noen ganger kan jeg bli litt for involvert med mine lagkamerater og ville takle sine problemer som om de var mine egne
Si det bare hvis det er sant fordi det kan vurderes seriøst mot deg. Selv om du ser ut som en veldig god lagspiller og en omsorgsfull person, ville selskapet ikke enig mye med de ansatte får også involvert.

Nøkkelen, som du kanskje har trukket fra de eksempler på svakheter, er å dekke svakhet på en slik måte at det ser ut som om din svakhet kan være fordelaktig på noen måter. Her er et godt tips – aldri nevne en svakhet som har en direkte betydning for jobben din profil. Men samtidig ærlighet er av største betydning sammen med de vanlige forutsetningene for et intervju, som selvtillit, riktig og behagelig antrekk, gode kommunikasjonsevner, kunnskap om selskapets historie, prestasjoner, osv. Jeg håper det ovenstående intervju svakhet eksemplene gir deg noen ideer om å danne dine egne svakheter å snakke ut foran dine jevnaldrende. Alle de beste.

Hva jobber krever High School Diploma
School Bus Driver Lønn
Hvordan bli en førskolelærer
Svakhet intervju spørsmål Eksempler
Kriminolog Karriere Informasjon
Jobber med en lov grad
Investment Banker Job Description
System Administrator Job Description
Arbeidsløs din når 3-år Lav, ifølge offisielle rapporter
Best betalte jobber
Få en online lærerjobb

Leave a Reply