Ulike Jobber i Marines

Hvis du har en sterk teknisk bakgrunn og du er den nerdete fyr interessert i maskiner og elektronikk, vil du finne rikelig av arbeidsplasser i USA marinesoldater. Siden amerikanske marine er en av de mest sofistikerte enheter forsvarstjenester over hele verden, dreier sin store mengde arbeid rundt tekniske aspekter. Derfor kandidater med mekanisk og maritim ingeniørutdanning har mange alternativer å forfølge i denne kjent organisasjon. Likevel, i tillegg til rutinemessige engineering arbeidsplasser, er det flere andre avdelinger i USA marinesoldater, og tilbyr mengde arbeidsplasser til kandidater selv i psykologi, medisin og kunst. Faktisk ligner den amerikanske hæren, verver Marine Corps også sine jobber under kategorien militær okkupasjon Specialties eller MOS-tallet. Så kan du også arbeide på en liten betegnelse som en kontordame i “personaladministrasjon og oppbevaring ‘yrkesfelt til et maritimt ingeniør i teknisk divisjon! Det er knapt noen grense for variasjonen og omfanget av jobben i dette feltet.

Hva er de ulike jobbalternativer i Marines?

Nevnt nedenfor er noen av de mest populære og topp betegnelser i US Marine jobber. I tilfelle, er du eying enorm vekst og karriereutvikling, her er noen av de mest anerkjente jobber i marine divisjon.

Marine Engineer
Tett til maskinteknikk yrke, marine ingeniører ser etter operasjonen og fremdriftssystemer på et bord skipet.

Senior Design Engineer
Med oppdatert kunnskap om flere konstruksjon og utforming aspekter av skipsbygging, senior design ingeniører er klar over hver fasett av design engineering i skipsbygging. Kandidater som søker om denne stillingen må ha en BS eller MS grad i obligatorisk felt av marine-og nautikk / engineering. Minst 5 års arbeidserfaring er obligatorisk.

Chief Marine Structural Engineer
Med svært sterke strukturelle og tekniske ferdigheter, administrerende marine bygningsingeniører analysere og inspisere mange typer konstruksjoner i skip og ubåter.

Marine Elektriker
Marine elektrikere ser etter all elektrisitet relatert prosedyrer, utstyr og elektrisk generasjon problemer i skipene. Det er en av de mest utfordrende stillinger som de har fått til å bruke rikelig med tid inspisere hvert minutt detalj om effektiv strømforsyning i skip.

Naval Architect
Naval arkitektur er et interessant felt som tilbyr en rekke jobber med hensyn til design, bygging og reparasjon av marine kjøretøyer. Det innebærer også å utforme ulike skip og ulike typer watercrafts. Skipsingeniører er mennesker som, med hjelp av tekniske tegninger og matematiske spesifikasjoner, design og dermed lansere skip og jetski.

Fartøyet leder
I fiskebåter og skip, er jobben fartøyet ledere til å administrere og koordinere aktivitetene til en flåte av mannskapet. Fartøyet er ansvarlige for å utstyre skipet med nødvendige krav og sjekke dem før skipet er satt til å seile i havet. Generelt, fartøy ledere sikre at alle oppgaver og sikkerhetstiltak blir fulgt skikkelig.

Port Engineers
Jobben til porten ingeniører er relatert til reparasjon og vedlikehold av alle maskiner eller utstyr. Port ingeniører utarbeide anbefalinger for arbeid og deres hovedmål er å sikre at oppgavene oppnådd er økonomiske og kostnadseffektiv.

Arbeide i marines krever en person til å ha de riktige sett med ferdigheter og evner. Bare ønsker å jobbe i marine arbeidsplasser er ikke nok, som du er nødt til å tilfredsstille alle kriterier fastsatt av marine organisasjonen du søker etter. I de senere årene har en stor vekt lagt på kandidatene pedagogiske og krav til opplæring. En kandidat med nødvendig sikkerhet og holdning kan bare stå trykket og utfordringen av marine jobber. Utsiktene til lønn tjene i marine arbeidsplasser er anstendig. Selv om å være en relativt liten del av Department of Defense i motsetning til hæren, har amerikanske marine mye å tilby til fortjenstfull kandidater.

Mest Medisinske Jobs i etterspørselen
Karrieremål: Eksempler på karrieremål
Siviltjeneste Karriere
Serveringsbransjen stillingsbeskrivelser
Athletic Stipend
Finne en jobb etter college
Klinisk farmasøyt Jobs
Application Manager Job Description
Ulike yrker i det medisinske feltet
Disney topper listen over beste stedene å begynne Career
Hvordan få en jobb på en oljerigg

Leave a Reply