Ulike Karriere i Fashion

Hun, Vogue gudinne, så fascinerende som hun gikk på rampen, kledd i en D & G grime kjole. Gjestene kunne ikke beundre henne mer, og millioner så henne gå i bravur på røret. En umiskjennelig glamour dukke, hun var en supermodell som stjal hjertene for hvert skritt hun tok. Gjør meg lurer på, hva ville være en verden av mote egentlig ut? Modellene, klærne, de gjestene, kameraer, sminke og for ikke å glemme, en horde av assistenter som bidrar til å gjøre showet en vellykket en. En verden av mote gjør at det allures deg til kjernen, og får deg blendet av lysene og fanfare at dette feltet enfolds innenfor. Men hei, ikke mote ikke bare lik et moteshow. Det kan forbause deg å høre at det finnes uendelige felt i dette yrket hvor du kan skjære din nisje. Fra modellering til mote designer, reklame å lagre ledelse, det er så mye å gjøre samtidig som en del av moteindustrien! Hvis du kvalm av temme algebraiske ligninger og vitenskapelige formler, her en mulighet for deg å bytte til corduroys, satins og sengetøy. For deg fremtiden Roberto Cavallis og Valentinos, her er en fantastisk mulighet til å slå din lidenskap for mote til en karriere, og avsløre de mange feltene i dette interessant yrke. Her gir jeg deg en sjanse til å slå siden.

Store Karriere i Fashion

Det er mange som avstår fra å ta opp en jobb i moteindustrien, bare tro at mote er preget av ustabilitet, konkurranse, og på mange tilfeller, lav inntekt. Men de kan ikke negere det faktum at moteindustrien er en wizardly verden av muligheter og “store pauser”. Glamour, gjør det du slog till evighet, for å få jobben gjort. Blant de mange kall i domenet av moten, følgende er en sikker vinner, så langt som en heftig regulativ kommer til å snakke.

Mote Media
Tilsyn med presentasjonen av innholdet tilegnet mote i media verden er det som inspirerer mange. En karriere innen mote-orienterte aviser og ledere, mote segmenter på TV, og handel publikasjoner, kunne gi deg uendelige muligheter til å møte vakre mennesker hver dag, og bygge kontakter med de store kanonene i moteindustrien. Såvidt lønnsskalaen er bekymret, kan du begynne med en kul $ 40.000 pa, og ender opp med å tjene mye mer enn $ 100.000 i løpet av et par års tid. Følgende er de viktigste feltene du kan velge mellom i verden av mote media:
Mote Writing
Fashion Photography
Fashion redigering
Mote Publicist
Fashion Styling
Mote Forecasting
Grafisk Design
Mote Illustrasjon

Mote Promotion
Har en størrelse null figur og en kropp til å dø for? Du kan være en modell! Modellering er en av de mest glamorøse jobbene i verden, hvor modellene gå rampen donning designerens antrekk, og fremme deres kleskolleksjon. Blant de andre jobbene i mote markedsføring er event management, hvor du kan ta inn i handlingen dine lederegenskaper og administrere store arrangementer på et globalt nivå. Lønn varierer i dette feltet krysser lett $ 100.000 mark, og du får betalt på grunnlag av kritikalitet av prosjekter du påtar deg. Følgende er de ulike karrierer innen mote forfremmelse:
Mote Modeling
Fitness Modeling
Skriv ut Modeling
Markedsføring
Hendelse Planlegging og forvaltning
Fashion Show Produksjon
Mote PR
Mote Marketing Management

Mote produksjon / industri
Det er mye som skjer backstage. Klærne som en modell bærer er et produkt av mange års hardt arbeid og flid. Hvor mote Merchandisers lage og selge verdensklasse stoffer, motedesignere bringe dem i bruk for å lage brikker av vidunder, så utslitt av fashionistas over hele verden. Det er en rekke arbeider involvert i produksjon og produksjon av mote klær, og dermed er lønn pakkene varierer i samsvar med graden av arbeidet produsentene er tildelt. Hva følger nedenfor er en liste over yrker i mote produksjon og produksjon:
Mote Designing
Fashion Merchandising
Product Line Ledelse
Salg representasjon
Spesifikasjon Teknikker
Lage mønster
Tilbehør Designing
Visual Merchandising

Mote Tekstiler
Ikke mye til salg og glamour? Du kan ramme en karriere i mote tekstiler, utvikle og vedlikeholde et oppbevaringssted for tekstiler, være en representant for stoffet serien, bistå eller arbeide med klær produsenter, og tjene en misunnelsesverdig lønn bare noen få år ned linjen. Du vil måtte ta i din virksomhet og ledelse for å utføre effektiv produktutvikling, sammen med oppdatering av eksisterende, og ruste seg for fremtidige trender. Med spesialisert opplæring i mote og tekstil, vil du bli utsatt for mer lukrative karrieremuligheter, den mest fordelaktige av mye å være følgende:
Fabric Representasjon
Markedsundersøkelser
Tekstil Conversion Ledelse
Tekstil Forskning
Tekstil Designing
Tekstil Coloring
Stoffbiblioteket Ledelse

Mote Retailing
Varehus, kjeder, franchiser, organisasjoner, etc., er uten tvil fremme mer og mer i form av karrieren. Hvis du eier en mote franchise, detaljhandel verdens største merkevarer betyr store fortjeneste, og stor anerkjennelse. Innen mote detaljhandel innebærer multikanals operasjoner, der markedsaktørene besøk, modell aksjer, og kommunikasjon med eksterne informasjonskilder er av ypperste viktighet. Mote detaljhandel har vokst manifold, og en bulk av karrieremuligheter har inspirert mange mote aspiranter å bygge en vellykket karriere i det samme. Følgende er en liste over yrker i mote detaljhandel:
Retail Store Ledelse
Avdelingsledelsen
Mote Koordinering og kjøp
Mote merchandise ledelse
Chain butikken ledelse
Retail Kasserer
Skadeforebyggende Ledelse

Å få riktig opplæring og utdanning er første skritt å ta fatt på noen karriere i verden. Du kan ikke forvente store penger rett ved utbruddet, men det er din utdanning som vil ta deg steder. Moteverdenen krever mye av kampen, og det er ingen tvil om dette faktum. Imidlertid fører utholdenhet til suksess, og så cliched som det høres min, er dette den ultimate sannhet. Ovenfor ble oppført navnene på alle yrker innen mote som du kan tenke på, og begynne aktivering i retning av. Hvis bare en liten, her er den siste bit av råd – det er mye kreativitet og distinctness involvert i verden av mote, finne din USP og mynte store penger ut av det. Dette er den ultimate mantra, om i det hele det er noen.

Jobber i reiselivsbransjen
Assistant Professor Lønn
Online Writing Jobs
Best betalte jobber
Stabile Karriere i en dårlig økonomi
Hvordan få en jobb på en oljerigg
Bli en marinbiolog
Tattoo Artist Lønn
Job Intervju Kleskode
Alternative Karriere for advokater
Hvorfor er College Viktig

Leave a Reply