Ulike yrker i det medisinske feltet

Legemiddelindustri er en av de raskest voksende økonomiene. På tross av lavkonjunktur, har denne industrien opprettholdes en jevn vekst de siste årene. Denne sektoren sysselsetter en heidundrende 14 millioner mennesker i USA alene. Hvert år blir nyere muligheter for yrker i det medisinske feltet som genereres. Ofte er medisinske karrierer bare forbundet med leger, sykepleiere, medisinske assistenter, teknikere etc. Men det er mange andre forskjellige jobber i det medisinske feltet, som du ikke kan være klar over.

Ulike yrker i det medisinske feltet

Helsesektoren tilbyr flere jobbmuligheter i kjernen helsetjenester så vel som helse-støtte. Hvis du ønsker å gjøre en karriere innen dette feltet, men er uvillig til blod eller sykdom, så teknisk arbeidsplasser kan være noe for deg.

Leger
Dette er de mest respekterte og høyest betalte jobber i det medisinske feltet. Leger er også blant de høyeste betalende fagfolk i landet. Imidlertid er karrierevei å bli en lege svært vanskelig, lang og arbeidskrevende. Du må tilbringe flere år i utdanning og praksis før du kan øve på egen hånd.

Sykepleiere
Sykepleier jobb er bare ved siden av leger når det gjelder respekt og inntjeningspotensialet. Som sykepleier, kan du jobbe i forskjellige områder som neonatal, barn, hjerte, kreft osv. Man kan bli sykepleier etter endt formell fire-årig utdanning kurs i Bachelor i sykepleie (BSN) eller kan ta en lettere rute på to år tilknyttede grad. Å få lisens er et must hvis du ønsker å jobbe som sykepleier.

Medisinske Assistenter
De som ikke ønsker å ta den vanskelige veien til å bli en lege eller sykepleier, men ønsker å bli involvert i pasientbehandling, kan velge den karrieren medisinsk assistent. Medisinsk assistent stillingsbeskrivelse innebærer å planlegge avtaler, videresending pasientinformasjon til legen, dokumentere diagnose informasjon og behandling prosedyrer, tilsyn administrativt arbeid og ta vare på forsikring papirene på pasientens vegne. De pedagogiske krav kan variere i henhold til spesifikke behov stilling. Medisinske assistenter stort sett jobber i private klinikker eller lite samfunn innstillinger.

Fysioterapeut
Dette er en tilfredsstillende karriere uten problemer av nødhjelp og uberegnelig arbeidstid. Fysioterapeuter hjelpe pasientene til å gjenvinne mobilitet. De foreslår fysiske behandlinger som bidrar til å styrke musklene til funksjonshemmede pasienter. Å bli en fysioterapeut, må man fullføre en formell utdanning i fysioterapi.

Paramedics
Dette er en annen spennende yrke for unge mennesker som håper å gjøre en karriere i medisinske feltet. Ambulansepersonell og EMTs er alltid i etterspørselen. De er de første til å rapportere om synet av ulykken, uhell eller naturkatastrofe. Arbeidstiden er svært uberegnelig og kan noen ganger strekke seg over normale grenser.

Dietitians og ernæringseksperter
På grunn av bevissthet om ens helse og fysisk utseende, har etterspørselen etter ernæringsfysiologer og dietitians økt. Dette er de eksperter som guider deg angående kosthold, enten for å overvinne vektproblem eller som en gratis behandling med din viktigste behandlingen for å overvinne en sykdom.

Teknikere
Det er mange tekniske ledige jobber i det medisinske feltet. De pedagogiske krav og erfaring varierer i henhold til enkelte type jobb. Noen av disse jobbene krever høy grad av kompetanse sammen med foreskrevet utdanning, mens noen bare trenger en high school diplom eller en kollegaer grad sammen med en sertifisering i respektive område. De ulike medisinske feltet yrker innen teknisk-feltet inkluderer laborant, dialyse tekniker, operasjonssalen tekniker, X-ray tekniker etc.

Liste over andre yrker i medisinske feltet

Bortsett fra de ovennevnte karrierer, det er mange andre spennende karriere alternativer i dette området. Nedenfor er noen andre karrierer i det medisinske feltet.

Audiograf
Kiropraktor
Electroneurodiagnostic Technologist
Environmental Health Specialist
Epidemiolog
Rettsmedisiner
Genetiker
Health Educator
Histologist
Medical Records Administrator
Pasient representant
Psykoterapeut
Stråling terapeut
Ultralyd Technologist

Dette var noen av de yrker i det medisinske feltet. Så, hvis du er virkelig interessert må du utforske ulike veier åpne for deg.

Slik avslutter du en jobbintervju
911 Operator Job Description
Cowboy Jobs
Hvordan bli en Diplomat
Professor II Lønn
Investment Banker Job Description
Karriere Test for Kids
Jobbsøking Tips
Hvordan å miste en jobb på 10 dager
Lærerens assistent Lønn
Typer medisinsk Jobs

Leave a Reply