Vel betalte jobber uten en høyskole grad

Innhenting av en høyskole grad er ikke en begrensning for å oppnå suksess i en rekke felt. Dette er imidlertid ikke undergrave betydningen av en oppgradering grad. Studenter som ikke klarer å fullføre sine konfirmasjonen grader på grunn av noen grunner, har muligheten til å lære av kvartalsvis, halvårlige diplom kurs og forfølge sine områder av interesse. Det er ferdigheter og opplæring i bedrift som er mer viktig å få sideinnføring inn noen jobber.

Top betalte jobber for studenter med ingen grader
Det er mange jobber som offisielt krever ingen grad. Tenk deg for eksempel yrket av en føre snekker. Snekring er en ferdighet, og det krever ikke nødvendigvis fullverdig utdanning. Det finnes ulike bly snekkere som byder mer enn $ 60.000 per år. Absolutt, for en snekker til å gjøre mer enn $ 50.000 per år, det krever mange års målrettet arbeid på dette feltet og har sterke faglige kontakter. Tilsvarende blir en fotograf, eller en Yoga lærer / instruktør er noen andre gode alternativer å tjene penger uten en grad. Husk at det ikke kan være lett for noen år og det kan muligens være hånd til munn eksistens, men en gang etablert i den valgte karriere, kan fagfolk kommandere høye lønninger. Det trenger ikke være uttalt at mote designer er også en stor karriere for folk som ikke ønsker å tjene en oppgradering grad. Innen mote, er det din kreativitet og naturlig teft for å forstå vanskelighetene med design som anses å være viktig for å lykkes. Det er mange mote designer skoler formidle konfirmasjonen grader, men det er mer viktig å lære under assistanse av senior designere. Tilsvarende er et annet felt fotografering der ingen spesiell grad kravet er nødvendig. Selv om man har til å investere kapital i å kjøpe gode kameraer og en må gjøre sterke faglige relasjoner med andre profesjonelle fotografer, er det et felt som kan gi fenomenale avkastning hvis enda en gang du blir oppdaget som en talentfull fotograf. Yoga trening og yoga instruktør kurs gitt i form av sertifiseringer og diplomer kan også hjelpe en person tjene en anstendig inntekt.

Yrke
Stillingsinstruks
Pedagogiske krav
Gjennomsnittlig lønn

Ergoterapeut Assistant
Arbeid som medisinske assistenter til ergoterapeuter i å gi behandlinger til pasienter.
Advokatfullmektig grad, sertifiseringer og lisensiering avhengig utbredt Staten lover.
$ 50.000

Bygg Inspektører
De er ansvarlig for kontroll av materialet og ektheten av produkter som brukes i konstruksjonen av bygninger.
Noen stater krever bygging inspektører for å få lisenser. Kunnskap om byggevarer er viktig, oppnås gjennom diplom eller sertifisering kurs.
$ 50.000

Fitness Trainer eller aerobic instruktør
Hjelp og instruere folk i helsevesenet treningssentre for å komme i form og bedre helse.
Mange treningssentre gi sertifiseringer for fitness trener sertifikater. Å være i god form og ha en imponerende personlighet er åpenbart nødvendig for å motivere folk til å oppnå en sunn kropp.
$ 25,000 til $ 50,000

Truck Driver
Transportere varer og råvarer fra ett sted til andre.
Innhenting kommersiell førerkort (CDL) fra respektive avdelinger av motorvogner.
$ 40.000 til $ 50.000

Heis verksted
Reparere heiser i boliger og kommersielle steder.
Lærlingeprogram under opplæring Elevator Repair personell. Trening på noen heis produksjonsbedrift. Må ha en videregående skole eller GED grad foruten å være i en god helse. Sertifiseringer tilbys av The National Association of Heis Contractors som Certified Elevator Technician (CET) eller Certified Tilgjengelighet og Private Residence Lift Technician (CAT)
$ 51.000

Eiendomsmegler
De hjelpe klienter kjøpe og selge land egenskaper.
Å bli en eiendomsmegler, må man ha tillatelse fra tilsvarende organisasjoner som regulerer dette yrket.
$ 40.000 til $ 100.000

Transport leder
Kontrollere og følge opp planlegging ruter for bedrifter og hjelpe dem i forvaltningen av presis levering av varer.
Lastebilsjåfører med erfaring, er kunnskap om geografien i området og gode arbeidsmoral valgt å være transport ledere.
$ 60.000

Elektriske Powerline Installatører
Arbeid med å installere og reparere kraftledninger og distribusjonssystemer.
En high school grad og ytterligere opplæring under sertifiseringsprogrammer.
$ 55.000

Brann inspektører
Brann inspektører sjekke sikkerhetsnormer etterfulgt av boliger, fabrikker og næringsbygg, slik at risikoen for brann kan unngås.
Erfaring i brannslukking fungerer sammen med en high school diplom er viktig å bli en brann inspektør.
$ 55.000

Flygeleder
Flygeledere er ansvarlig for effektiv styring av lufttrafikken i og rundt flyplassen. De godkjenner, regulere og kontrollere kommersielle flyginger.
Federal Aviation Federation (FAA) sysselsetter de fleste av flygeledere. De som passerer FAA regulated pre-sysselsetting tester er opplært til å bli flygeledere. En kandidat uten høyskole grad kan bevise sin kompetanse ved å få opptak i Air Traffic-Collegiate Training Initiative (AT-CTI) program.
$ 100.000

Studentene må forstå at disse høyest betalte jobber uten en grad krever gode ferdigheter og betydelig erfaring. Det er tilstrekkelig vekstmulighet i disse feltene må man imidlertid prøve å søke høyere utdanning hvis mulig.

Hva Job er riktig for meg Quiz
Fremtidige jobber i etterspørselen
Siviltjeneste Karriere
Karriere Test for ungdomsskole elever
Karriere Valg i Pharmacy
Bruke Job Search Engines
Hvordan bli en spesialpedagog
Beste universitetene i verden
Hvordan bli med CIA
Hvordan du velger en karriere
Lærer Assistant Job Description

Leave a Reply